Màster en Ortodòncia

Qui som?

El Màster d’ortodòncia de la Universitat de Barcelona és un programa a temps complet amb vocació internacional i llarga carrera i experiència docent, que va començar el curs acadèmic 1991-1992. 30 promocions d’estudiants ja s’han graduat.

Aquesta formació especialitzada permetrà a l’ortodontista assumir les tasques necessàries per al desenvolupament del seu camp d’activitat, des del diagnòstic fins a la finalització completa del cas, gràcies a l’experiència clínica que adquirirà en diferents tècniques de tractament.

El nostre Màster segueix la filosofia funcionalista del MFS (multifunction system) del professor José Durán von Arx, alhora que incorpora els darrers avenços en ortodòncia.

El nostre programa compleix els requisits establerts per la Unió Europea (estàndards Erasmus). Des del 18 de juny de 2019 som membre complet del NEBEOP (Network of Erasmus Based European Orthodontic Programs).

Pla d'Estudis

Contacta con nosotros

Después de revisar toda la página web, si te queda alguna duda o deseas más información, por favor, contacta con nosotros en…

Últimes activitats

Desplaça cap amunt